onsdag 3 juni 2009

Valp-Nytt


Ja, med en valp i huset händer det alltid något. Idag har fröken Lyra lärt sig gå ut och in genom hundluckan och skött sina behov utomhus hela dagen.

Hon har också lärt sig att en inhägnad av kompostgaller inte är någon match för en valp som inte vill vara instängd, utan fri i hela huset när matte är ute med de vuxna. Men inget var förstört...

Hon har även suttit i bilen med de andra hundarna när jag köpte hundmat, tog några tag på jobbet och handlade mat. Det gick väl på en si så där två timmar, med avbrott för kort rastning. Bra gjort av så ung valp.


Men sedan bröt det loss på allvar – när vi kom hem gick hon lös på ALLT; gardiner, möbler, tidningar, korgar, kassar med mössor, mattor...

Inte ens min valp kan vara snäll jämt och det kanske är tur. Bättre lite stygg som liten så man får säga ifrån och visa var skåpet är placerat, än mycket stygg senare i livet när det är mycket svårare att korrigera.
Just nu sover den lilla ängeln...

1 kommentar:

  1. Ja visst är dom underbara dom små. Det är bra med lite bus så man får säga ifrån, men jag tycker Milou är ovanligt "redig", för sin ålder. Kramar från oss.

    SvaraRadera